Op deze pagina vind je alle informatie over The Weird Mixing Object

updated: Februari 2006

Ik ben geboren op 6 maart 1982. Ik heb diermanagement gestudeerd aan het Van Hall instituut in Leeuwarden, inmiddels ben ik afgestudeerd en ben ik aan het werk doordeweeks. Sinds 2001 woon ik in Leeuwarden, maar oorspronkelijk kom ik uit Brielle (Zuid-Holland). 

Ik ben de webmaster van deze website, die is opgericht in 1999. Dat houdt in dat ik de informatie up to date houd, de email behandel en me bezig houd met de lay-out. Ik maak hem gedeeltelijk met frontpage en gedeeltelijk met notepad. Ook doe ik steeds meer met flash.

Mijn hobby's zijn:

-paardrijden
Mannix!!

-computerspelletjes spelen 
vooral RPG Adventure en platform spellen

-muziek maken!!

-muziek luisteren
Trance, dance, oldstyle, classic house, hardhouse, hardstyle, techno, rave, drum 'n bass, 80's pop, rock,
punk-metal, Caribbean, Andes, African, en een paar rap/r 'n b nummers.

-inline-skaten

-bepaalde series stripboeken verzamelen :
Alex, Aria, Bernard Prince, Comanche, de koene ridder, Lefranc, Papyrus, Ravian, Sioban, Thorgal, Yoko

-deze website onderhouden

 Ik heb ook foto's=> klik hier om ze te bekijken
                

Goed en dan mijn Dj / Artist verhaal:

Mijn artiesten-naam is The Weird Mixing Object, afgekort WMO.

Ik ben een aantal jaren terug (± 1995) begonnen muziek te maken met een programma, dat Revolution creator heette. In 1996 kreeg ik Magix Music Maker v1. Na wat uitproberen ging ik in 1997 eigenlijk wat serieuzer muziek maken. Het ging best goed, dus ik bleef fanatiek muziek maken. De samples raakten een beetje op, dus ik kocht wat nieuwe cd's. Ik kreeg in 1999 Music maker professional. Vanaf toen ging het steeds beter, door de vele mogelijkheden en 100-den nieuwe samples. Eind 2001 kocht ik Ejay techno maker. Is best een mooi programma, alleen was ik al na 2 nummers door de samples heen...bovendien zijn de opties een beetje erg beperkt. Nu (2002-2007) maak ik steeds vaker mijn eigen samples. Onder andere met Rebirth. Ook maak ik gebruik van Music cleaning lab en Soundforge om de opgenomen geluiden en instrumenten te bewerken. Ik heb intussen voor meer dan 3 gigabyte (Wave bestanden) muziek gemaakt, 70 nummers. Ik gebruik samples van de magix-cd's, opnames van instrumenten en geluiden via een microfoon en korte samples van internet.
 

Ik was in de periode 2001 t/m 2003 dj in studentenvereniging Wolwęze. Ik ben daar in december mee gestopt, vanwege een meningsverschil. Jammer, maar het is niet anders..

Nu ben ik dus alleen nog componist/artiest, waar het in eerste instantie allemaal mee begonnen is.  Ik mis het draaien wel, maar ik ben niet echt op zoek naar een vaste locatie. Je kunt me natuurlijk altijd vragen om te draaien op een feestje :) 
Muziek maken doe ik nog wel en zal ik altijd wel blijven doen denk ik. :-}

Heb je nog opmerkingen, vragen, of ideeën, dan kun je ze altijd mailen naar:info@wmomusic.org